BM
EN

Persidangan Pemudahcara MAFa 2024
(Edisi Ke-6)

MAFa Facilitation Conference 2024 (6th Edition)

Memperkasakan Pasukan: Menavigasi Perubahan Bersama-sama

Tarikh: 14th & 15th Mac 2024
Masa: 9am - 5pm
Kuala Lumpur Malaysia

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Persidangan Pemudahcara MAFa Edisi Ke-6 bertemakan “Memperkasa Pasukan: Mengemudi Perubahan Bersama” bertujuan untuk membentuk semula pemahaman kita tentang memudahkan dan mengemudi perubahan.

Semasa kami bergerak ke arah masa depan, kepimpinan yang berkesan memerlukan kami untuk mereka bentuk semula persekitaran yang inklusif, berdaya tahan dan mudah suai untuk pasukan berkembang maju. Fasilitasi akan menjadi kunci untuk membina pasukan yang diperkasakan yang mampu mengendalikan perubahan secara kolektif.

Dengan kemudahan sebagai kecekapan utama untuk pemimpin masa kini, MAFa berhasrat untuk mencipta serta membangunkan pemimpin Malaysia yang mencipta nilai dalam komuniti dan perniagaan yang mereka ceburi.

14th Februari
Persidangan

Alami sesi panel susun atur yang menarik, penceramah dan aktiviti yang difasilitasi secara LANGSUNG semasa persidangan sambil kami mendengar kajian kes sebenar pemudahcara yang digunakan dalam organisasi, cara pemimpin pemudah cara memperkasakan pasukan mereka dan mengalami keajaiban penglibatan yang dipermudahkan.

15th Februari
Masterclass

Berinteraksi dengan pakar tempatan dan antarabangsa untuk mengetahui tentang perkara yang diperlukan untuk melibatkan diri dengan organisasi, pemimpin dan pasukan untuk mencipta perubahan yang memberi kesan dalam penglibatan, produktiviti dan perpaduan pasukan.

Travel

Harga Tiket
Daftar sekarang
Persidangan

Harga Biasa
RM 650
Early Bird (Until 31 March 2024)
RM 500
Masterclass

Harga Biasa
RM 1,000
Early Bird (Until 31 March 2024)
RM 800
Persidangan + Masterclass
Harga Biasa
RM 1,650
Early Bird (Until 31 March 2024)
RM 1,300
Group Rate & HRDC
Harga Persidangan Kumpulan 3 pax & ke atas
RM 500 per pax
HRDC Claimable
RM 650 | 1,000 | 1,650

Peluang Penajaan di Persidangan MAFa 2024
(Edisi Ke-6)

Tempatkan jenama anda di hati pemimpin fasilitator masa depan Malaysia.

Tingkatkan jenama anda, bina dan kukuhkan hubungan serta tingkatkan kesedaran jenama melalui pakej penajaan yang menghubungkan anda dengan komuniti yang terlibat dengan pemimpin pemudah cara dan pengurus perubahan.

More speaker and conference information will be announced soon